Ghiozdane pentru elevii defavorizați de la Școala Gimnazială Balinț

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

În data de 9 septembrie 2018, elevii  defavorizați social de la Școala Gimnazială  Balinț au avut parte de o surpriză plăcută, care a fost posibilă datorită oamenilor cu suflet mare care s-au implicat pentru ajutorarea acestora prin Asociația Look Inside din Timișoara.

La această școală învață  în jur de 160 de elevi, dintre care 54 sunt săraci sau se află în plasament familial. Pentru aceștia, începutul anului este mai bun, pentru că 54 de voluntari au cumpărat pentru fiecare câte un ghiozdan utilat cu toate cele necesare în anul școlar 2018-2019.

Din discuțiile purtate cu doamna director prof. Mihaela Kristof, am aflat că în urmă cu o lună a făcut lista cu elevii nevoiași pe care a transmis-o d-nei Dana Marcu Gherasim, care a coordonat acțiunea împreună cu d-nul Marius Dalea.

Aceștia au adunat ghiozdanele de la persoanele care au dorit să aducă un strop de fericire pe chipurile acestor elevi. Au reușit să le dea un start bun și să-i facă să nu se simtă inferiori celorlalți colegi care sunt mai favorizați din punct de vedere financiar. Se vede pe fețele lor că au reușit acest lucru.

O faptă bună nu rămâne nerăsplătită!

AL PRESS

Despre admin 6584 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.