Saltelele de la Previ, perfecte pentru un somn liniștit și odihnitor

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

În zilele noastre, noaptea devine acel moment al zilei care anunță plăcerea oamenilor și anume odihna. De ce este odihna atât de apreciată și așteptată? Pentru că redă energia, relaxează corpul și mintea, iar în final starea de bine revine. Însă, pentru ca toate acestea să fie îndeplinite, este nevoie și de resurse calitative, la fel ca în orice activitate. Compania SaltelePrevi produce saltele de calitate, la prețuri avantajoase, gata să satisfacă nevoile oamenilor. Ele sunt perfecte pentru un somn liniștit și odihnitor!

Iată câteva saltele demne de a fi prezentate drept exemplu!

Salteaua GingSeng Memory-Foam

Când credeți că odihna voastră merită lux pe deplin, puteți face apel la o saltea din linia Luxury.

Salteaua aceasta aduce un mare beneficiu în ceea ce privește unul din simțurile umane. Cum mirosul este acitv 24 din 24, inclusiv în somn, materialul (țesătura AuraFresh) din care este realizată suprafața la această saltea ajută la eliminarea mirosurilor neplăcute, în loc să le ascundă sau să le acopere. Atenție! Ele afectează somnul foarte mult, scăzând calitatea lui. Tocmai din acest motiv s-a inventat această tehnologie, oferind nopți cu efect fresh și eliminând mirosurile neplăcute care pot apărea în jur. Astfel, se va crea un mediu propice somnului.

Printre mirosurile nedorite se numără și cele cauzate de elementele precum: sulfide, metil mercaptan și amoniac generate de corp și de mediul înconjurător în timpul somnului.

Dar asta nu e tot. Nu trebuie uitate nici caracteristicile unei saltele cu memorie. Spuma vâsco-elastică memory reacționează la greutatea și căldura corpului oferind suport pe toată perioada somnului. Ce face de fapt acest material? Reduce punctele de presiune, îmbunătățește fluxul de trafic și permite coloanei vertebrale să se odihnească într-un mod natural, fără stres și tensiune muscular. În acest fel, veți avea parte de un sentiment total de bunăstare.

Salteaua SuperOrtopedică Medical Memory Aquagel Air-Fresh 14+2

Trecând la categoria saltele superortopedice, salteaua superortopedică Medical Memory Aquagel Air-Fresh 14+2 este una dintre cele care vă pot asigura un somn liniștit și odihnitor. Cum se întâmplă asta? Datorită mai multor factori.

Unul din ei este țesătura de acoperire de tip Aloe Vera. Aceasta este realizată din material textil, cu efect antibacterian, antistatic și antialergic. El contribuie la menținerea unei suprefețe curate datorită materialelor moderne pentru învelișul de protecție împotriva acarienilor, ciupercilor și a prafului. Cine nu și-ar dori o saltea care să îl ferească de asemenea primejdii?

După cum sugerează și numele, și această saltea are în componența sa un strat de memorie. Deci, în ceea ce privește beneficiile aduse corpului, sunt aceleași la ca la salteaua anterioară.

Salteaua Minipocket Memory 1600

Dacă vă faceți griji în privința arcurilor, acum puteți scăpa de ele. Această saltea se încadrează în categoria celor cu arcuri inndividuale. Ce înseamnă mai exact acest lucru? Arcurile sunt plasate într-un sac și sunt total independente unul de celălalt, producând un efect mai ergonomic, care însoțește organismul în fiecare mișcare, fără nicio compresie. Sunt împărțite în 7 zone diferite de portanță, cu o ergonomie totală și o adaptare completă la orice mișcare a corpului. De aici rezultă un suport anatomic adecvat, precum și o relaxare musculară ideală.

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre această saltea, dar și despre altele, puteți accesa site-ul celor de la Previ.

Cu o experiență vastă în domeniu, specialiștii Previ vă stau la dispoziție cu răspunsuri la întrebări, dar și cu sfaturi care să se adapteze nevoilor și cerințelor voastre. Noaptea trebuie să fie întotdeauna dedicată unui somn plăcut, nu fricilor și obstacolelor care împiedică odihna de calitate.

Despre admin 6555 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.