A fost respins de fata pe care o iubea, însă când s-au întâlnit peste 10 ani ea a rămas mută de uimire

honeywell

Share Button

O poveste despre un tânăr sărac, care e a fost refuzat de femeia pe care o iubea nebunește, când a cerut-o de nevastă, pe motiv că nu este destul de bogat pentru a fi pe gustul său, a devenit virală pe internet și bate orice scenariu de telenovelă lacrimogenă. 

Isprava, despre care blog.auntyacid.com susține că este una cât se poate de reală, demonstrează încă o dată că viața este plină de surprize și că întotdeauna, orice ai face, roata se întoarce. Autorul blogului povestește că tânărul cu inima rănită de iubită s-a ambiționat foarte tare după refuzul ei, și a muncit din greu pentru a deveni și el un om bogat.

Și asta, pentru că în momentul în care a cerut-o de soție, i-a râs în față, spunându-i că salariul lui lunar e echivalent cu suma pe care ea o cheltuie într-o singură zi de shopping, sfătuindu-l să se căsătorească cu cineva de nivelul lui. Însă, 10 ani mai târziu, când viața i-a pus din nou față în față, tânăra a rămas mută de uimire și probabil va regreta refuzul ei întreaga viață.

Cei doi s-au întâlnit întâmplător în mall, iar ea l-a recunoscut imediat. Fără să stea pe gânduri, femeia a început să se laude la el că s-a măritat cu un bărbat deștept ce câștigă 10.000 de dolari pe lună.

Vizibil supărat, tânărul nu a apucat însă să răspundă, pentru că lângă ei a apărut și soțul femeii.

Însă, acesta a fost momentul când tânăra răsfățată nu a mai putut să scoată nici un cuvânt, după ce soțul ei i l-a prezentat pe fostul ei iubit drept șeful lui care îi plătește lunar salariu, un om talentat ce are o avere de sute de milioane de dolari și pe care îl stimează enorm.

„Draga mea, ți-l prezint pe șeful meu. El deține compania de 100.000.000 de dolari pentru care lucrez”, i-a spus acesta.

În plus, el a ținut să-i precizeze că șeful lui este încă necăsătorit, pentru că nu a putut niciodată să treacă peste dezamăgirea în dragoste pe care a trăit-o, fiind părăsit de iubită pentru că era prea sărac. Însă, soțul n-a bănuit nici o clipă că soția lui e cea care i-a frânt inima. (sursa: libertatea.ro)

AL PRESS

fata

1086

mondograniti

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.