Anunţuri permanente la mica publicitate cu doar 10 lei

Share Button

Anunţuri permanente la MICA PUBLICITATE cu doar 10 lei

Cu doar 10 lei, anunţul tău la mica publicitate va fi vizibil permanent, atât în ediţia tipărită, cât şi online, fie că e vorba de vânzări imobiliare, auto, închirieri, matrimoniale, decese (cu foto), comemorări (cu foto), angajări de personal, locuri de muncă, aniversări, diverse.

Singura condiţie e să ne anunţi după ce ai vândut apartamentul, casa sau maşina, după ce ţi-ai găsit chiriaş sau  partenerul/partenera, după ce ţi-ai găsit locul de muncă sau angajatul, după ce ai reuşit să vinzi cele scoase la vânzare. (Valabil doar pentru persoane fizice!)

PELERINAJE

PELERINAJ în fiecare vineri seara la Mănăstirea Hodoș-Bodrog, județul Arad și Sfântul Maslu. Plecarea la ora 21, din Lugoj. Informații la telefoanele: 0727.932.947 și 0760.309.381. Persoană de contact: Adrian.

IMOBILIARE

28 Comments

 1. Bună ziua! Familie, căutăm să închiriem în Lugoj apartament cu 2 sau 3 camere, decomandat. Preț 100euro. Se poate și la casă. Mulțumesc. O zi bună!
  Telefon 0762 402 492

 2. Buna seara!!Am si eu o intrebare catre toate persoanele care vand case sau apartamente si anume…sotul meu lucreaza in strainatate si nu putem face un imrumut bancar si am zis sa intreb daca ar fi cineva de acord sa facem un act la notar prin care noi ne.am lua angajamentul de a platii in termen de 5/10 ani o anumita rata pentru a achita casa…va rog cei care sunteti de acord sa lasati mesaj..noi ne dorim o locuinta urgent..

 3. Matura, frumoasa, prezentabila, sociabila, plina de viata, imi plac barbatii care iubesc viata. Daca tu preferi pe cineva ca mine te rog sa ma cauti. tel. 0906.760.888 (1,9eur/min)

 4. Cumpăr prin programul ,,PRIMA CASĂ” apartament cu două camere, decomandat, situat la etajul I sau II, în municipiul Lugoj, Zona STADION, ŞTRAND, COTU MIC.
  Rog seriozitate. Telefon contact 0769749840/0769240439

 5. VÂND un lot de teren, situat în perimetrul fostei ferme pomicole de la Bric, la aproximativ 10 km de Lugoj şi aproape de comuna V. V. Delamarina, pe linia drumului naţional DN 58A, care duce spre Reşiţa. Şoseaua este asfaltată, fără denivelări, doar pe şoseaua naţională, de la ieşirea din Lugoj până la teren şi se parcurge în aprox. 15 minute, cu maşina sau chiar cu bicicleta. Terenul are suprafaţa totală de 2.000 mp, din care 1293 mp cu drept de construcţie, în partea dinspre stradă, iar restul de 707 mp păşune, în partea din spate, conform proiectului terenului. Datorită amplasării foarte bune a terenului, în faţă având o deschidere la drumul naţional cam de 13 m şi fiind situat la distanţă mică de comună (aprox. 4 km), existând şi posibilitatea de racordare imediată la utilităţi – apă; canalizare; curent electric – locaţia este foarte bună pentru construirea şi dezvoltarea unei mici ferme pomicole, de animale etc.; pentru apicultură (amplasare de stupi, în spatele terenului şi pe dealurile din jur fiind foarte mulţi salcâmi); casă de locuit sau alt tip de construcţie. Racordarea la curentul electric este simplă, existând un stâlp de electricitate chiar pe teren (mai spre stradă, pe stânga, la aprox. 1,5 m de gardul lateral – cu vedere din faţă); la apă – din vecini, prima casă locuită fiind la 15-20 m lateral; iar la canalizare, la stradă, existând conductă deja trasă. Informaţii referitoare la preţ şi alte amănunte sau nelămuriri pe adresa de email: [email protected].

 6. Fiat Punto, an 2002, diesel, motor 1,9, consum 5L/100km, circulat numai in Romania, Tipari, Timis(8 km de Lugoj).
  Aer conditionat, ABS
  Geamuri electrice fata
  Inchidere centralizata, Alarma
  praguri, telescoape+arcuri fata noi (1 an)
  Taxa mediu neplatita, inca inscris in circulatie, rovigneta valabila pana in 17 mai, ITP 25 mai, in stare de functionare, genti+cauciucuri iarna si vara.
  Necesite mici reparatii pt o functionare perfecta, anume :semering cutie viteze, baterie, telescoape+arcuri spate (nu e urgenta), brate stergatoare, ulei+filtre, radiator caldura (cel din bord, functioneaza, dar pierde antigel, pe partea scaunului din dreapta, circa 500 ml pe saptamana), suport oglnda stanga crapat. Pret 1000 E, negociabil. Tel 0763639536.

 7. Familie tanara din Dumbrava jud Timis. cu o fetita de 13 ani. EU 42 , sotul 39 . .Cautam urgent sa luam in intretinere: Batrana, Batran sau Cuplu contra locuinta. Mentionam ca se poate si din localitatile limitrofe lugojului sau Faget, nu conteaza ca locuiesc la tara, o singura cerinta avem sa fie in localitatea respectiva sa fie transport pentru firma GAMET din lugoj unde lureaza sotul. Oferim seriozitate suntem o familie necajita care locuiesc in chirie provizorie in Dumbrava. Telefon de contact 0728481488,putem fi contactati la orice ora. Multumim.

 8. Dezbraca-ma incet, atinge-mi trupul fierbinte si descopera placutul gust al pacatului interzis! Sunt o femeie frumoasa, cu obligatii si cu adevarate virtuti trupesti, cu dorinte si fantezii ca si tine, asa ca te astept in compania mea pentru a ne simti bine. Raspund la telefon 0906.760.888 (1,9eur/min) sau imi poti trimite sms la 1533 (1,5eur/sms+) cu text MARITATA si eu te voi contacta. tarif fara tva.

 9. Buna, sunt Iulia 28 ani, nimfomana si open minded. Caut o relatie lejera si discreta, reciproc avantajoasa; sunt casatorita, nu vreau complicatii. Daca te intereseaza propunerea mea, astept SMS-ul tau la nr. 1533 (1,5 e/sms) cu textul DA IULIA si te voi contacta eu imediat sau ma poti suna la 0906 760 888 (1,9 e/min)

 10. Scade colesterolul total cu -45 de puncte. Ulei de Krill oil contine Omega3, Omega 6, Omega 9 in echilibru. Este de 48 de ori mai puternic decat uleiul de peste. Se poate administra timp indelungat si nu are efecte adverse. Are la baza mai multe studii clinice care confirma eficacitatea produsului. Produs recomandat in SUA de Doctor Oz. http://www.Krilloil.ro 0737364241

 11. Inchiriez garsoniera conf.3 fara bucatarie vis a vis de Tribunal et 2 mobilata,apa calda cu boiler pe curent,cheltuieli mici,pret 70 euro neg.plus garantie ptr.o luna.Tel.072 2 332 339

Lasă un răspuns