Bârfele de la Ceasul Electric

Share Button

♦ Deunăzi, blogul lugojeanul titra că la Lugoj s-a produs o minune. Curioşi din fire, am intrat să vedem despre ce este vorba şi am aflat. Minunea era că actualul primar a stat în biserică lângă fostul primar. Într-adevăr o minune! Ceea ce înseamnă că ar trebui să ne mirăm de lucrurile normale.

♦ Din ciclul frumoasa şi bestia, într-o adaptare locală, aflăm că o frumoasă de 80 de ani, din Săceni, s-a îndrăgostit de o bestie cu 40 de ani mai tânără, din Timişoara. Convinsă că e dragoste la prima (ultima) vedere, frumoasa n-a mai suportat distanţa dintre Săceni şi Timişoara, drept pentru care şi-a vândut casa şi s-a mutat la bestie, care i-a păpat toţi banii şi, în plus, a mai pus-o să plătească şi 500 de lei chirie pentru baraca în care a fost cazată.

♦ Vă anunţăm că în centrul oraşului, mai exact lângă Blocul Poştei, în clădirea unde a funcţionat odinioară Elvila, apoi Bingo, a fost deschis un adăpost pentru boschetari şi un pişoar public.

♦ Dacă tinerii sunt dependenţi de feisbuc, politicienii sunt dependenţi de mită. Diferenţa e că primii rămân în libertate, ceilalţi merg la răcoare.

ceasul electric

589

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.