Bârfele de la Ceasul Electric

Share Button

♦ În instituţia numită Primăria Lugoj transparenţa devine din ce în ce mai opacă. Nu se mai anunţă nicio acţiune, nici măcar manifestările de Ziua Armatei. Deh, vreme de război mediatic!

♦ Cică locatarii din Cotu Mic se plâng că le dispar gunoaiele adunate la pubelă. Şi, culmea, dispar cu tot cu pubelă. Adicătelea, le înghite pământul! Sub greutatea pubelelor, asfaltul crapă, formând cratere în care ar putea dispărea şi oameni, adicătelea edili. Din fericire, sau din păcate nici unul din ăştia nu a dispărut.

♦ Şi tot despre gunoaie. Despre gunoaiele care au invadat malurile Timşului. Aici problema este însă de altă natură. Adică nici nu le fură nimeni, nici pământul nu le înghite. Drept pentru care  oamenii aşteaptă ca apele Timişului să crească şi să cureţe malurile. Ar fi o curăţenie naturală.

♦ Dar şi despre altfel de gunoaie. Cică noua conducere a PSD de la nivel înalt vrea să scape de toate gunoaiele care s-au înfiltrat în partid. Prin urmare, s-a decis curăţenie până la cel mai jos nivel. Deocamdată se retrage sprijinul politic acordat primarilor ce au fost sau sunt în vizorul DNA.

 

238

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.