Bârfele de la Ceasul Electric

Share Button

♦ Ştiam până mai ieri că un sens giratoriu se ocoleşte, nu se evită. S-a întâmplat la (non)sensul giratoriu de pe strada Buziaşului, unde o maşină n-a mai urmat traseul rotund, ci pur şi simplu când s-a apropiat de giratoriu a trecut pe celălalt sens. Ce sens o fi avut această manevră, nu ştim!

♦ Cel mai potrivit slogan din aceste zile, găsit pe o reţea de socializare, sună cam aşa: „N-aveţi coloană decât oficială!”. Şi încă ceva, de pe aceeaşi reţea: “Super ofertă: la două demisii (cea a lui Piedone şi cea a lui Oprea), una din oficiu (cea a lui Ponta)”.

♦ Lugojenii sunt cu mult, cu foarte mult înain-tea altor locuitori ai ţării. Şi vă dăm un exemplu: toate cluburile şi discotecile din Lugoj s-au închis cu multă vreme înaintea tragediei din Bucureşti.

♦ Anul trecut, pe vremea asta, prietenii scriitorului Gheorghe Iancovici (1924-1992) au solicitat primăriei fonduri pentru realizarea şi amplasarea unei plăci comemorative pe faţada casei de pe strada V.V. Delamarina nr. 33, în care a trăit, a scris şi a murit unul dintre cei mai importanţi scriitori pe care i-a dat Lugojul. Răspunsul primăriei a fost că nu are bani pentru aşa ceva. Drept pentru care prietenii scriitorului au pus mână de la mână şi au făcut ceea ce trebuia să facă primăria. Anul acesta, aceiaşi prieteni, fără a mai cere ajutor primăriei, vor să realizeze şi să monteze o placă comemorativă pe faţada blocului în care a trăit Constantin Buiciuc. No comment!

ceasul electric

289

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.