Bârfele de la Ceasul Electric cu… cuc

honeywell

Share Button

♦ În curând, la Lugoj va fi inaugurat un nou patinoar, pe strada Nicolae Titulescu, exact sub pasaj. Nu se ştie însă cine îl va inaugura, nici când. Probabil că după ce vine îngheţul şi după ce se va face curăţenie pe aleile şi prin parcările de sub pasaj. Dar nu probabil, ci mai mult ca sigur!

♦ Se pare că aleşii noştri nu circulă pe strada Avram Iancu, care arată ca după bombardament. E plină de gropi, mari şi late şi adânci, că abia poţi trece cu maşina pe acolo. Le recomandăm, prin urmare, o scurtă călătorie în zonă, însă nu doar până la sediul PSD, care se află pe aceeaşi stradă.

♦ Cică Francisc Boldea nu a reuşit să-şi convin-gă colegii să voteze schimbarea vicelui, pentru că colegii săi de partid s-au convins de Boldea.

♦ Visul de primărire al viceprimarului Adrian Fărcăgeanu s-a sfârşit după doar un an, întrucât social democraţii spre care a migrat de la liberali au hotărât să-i retragă sprijinul politic. Rămas fără sprijin, Adrian Fărcăgeanu nu va mai fi nici vicepri-mar, nici consilier local şi nici la liberali nu se mai poate întoarce, pentru că aceştia nu îl mai primesc. Aşa se întâmplă când alergi după doi iepuri.

♦ S-a închis Piaţa Agroalimentară “Timişul” din Lugoj. Nu-i bai! Aceleaşi produse le găseşti şi la Târgul de Crăciun din centrul oraşului, unde comercianţii veniţi de prin toate părţile ţării ne cred proşti şi nu oferă produse specifice sărbătorilor de iarnă, ci mai degrabă asemănătoare cu cele de la festivalul berii. Nu-i bai! Să ofere! Că de cumpărat poate le cumpără vânzătorii care au fost scoşi din piaţă, deşi au spaţii închiriate acolo, vânzătorii obligaţi să  stea în frig, din cauza unei expoziţii de porumbei, găini, iepuri şi păsări exotice. Dar lasă, nu-i bai!
Actualitatea Ceasul Electric Lugoj♦ Săptămâna trecută, când am postat pe Facebook ştirea că a fost “furat” Ceasul Electric, unii au început să înjure, să comenteze, să acuze, fără să citească măcar un paragraf din articol şi fără să observe ghilimele. De unde deducem că cititorii de pe Internet sunt cititori de titluri. Adevăraţii cititori sunteţi dumneavoastră, cei care ne urmăriţi acum şi aici. Vă felicităm! Şi hai să le răspundem aici, la rubrica aceasta redenumită “Bârfele de la Ceasul Electric cu… cuc”, celor care ne-au întrebat când apare ceasul: va apărea când cântă cucul. Cel de pe ceas!

♦ Recent, Corul “Ion Vidu” a fost filmat şi înregistrat. Cică de acum încolo, când coriştii vor fi invitaţi undeva, ei vor trimite DVD-ul. E mai ieftin, mai convenabil, mai reprezentativ!

646

mondograniti

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.