Cataleya, un proiect nou cu un single antrenant: „Eres Diferente”

honeywell

Share Button

Cataleya este cel mai nou proiect muzical care debutează cu single-ul „Eres Diferente” lansat împreună cu un online video.

Proiectul Cataleya este format de: Valentin Tulică, Iulia Nicoleta, Dumi Pădure, iar bazele lui au fost puse la începutul anului. Dumi şi-a început activitatea de producător muzical în 1998, în studioul „Dr. Studio” unde alături de Costi Ionita a produs pentru trupele: Exotic, Valahia, L.A., Plus 2, T-shirt, Body & Soul, Elegance, La Familia, MB & C şi multe altele.

În anul 2000 a început colaborarea cu Laurenţiu Duţă, iar in studioul Sud Est Production a produs pentru: Cassa Loco, N & D, Non Stop, Minodora, Blondy etc. În 2003 a început să colaboreze şi cu diverse studiouri din Bucureşti, lucrând pentru artişti precum: Animal X, Cristiana Raduta, Sexxy, Tom Boxer, Connect-R, Anna Lesko, Mike Diamondz, Chris Mayer.

EresDiferente-2000x2000px 1aÎn 2010 a revenit în Constanţa unde împreună cu Marcel Prodan a lucrat pentru Alexandra Stan melodia „Ting Ting”, iar în 2015 a început colaborarea cu Valentin Tulică şi a pus bazele proiectului Cataleya.

Valentin şi-a început activitatea muzicală la vârsta de 15 ani în formaţia „VIVA”, cele mai cunoscute piese lansate în această formula fiind: „Printre nori” ,”Râd cu tine şi glumesc”, „N-asculţi”.

Iuliana este vocea feminină a proiectului şi a început să studieze muzica de la vârsta de 15 ani. Cataleya se doreşte a fi un proiect longeviv, stilul adoptat fiind pop-dance.

Single-ul de debut „Eres Diferente” este o piesă energică compusă de Dumi Padure şi Valentin Tulica şi interpretată de Valentin împreună cu Iuliana.

AL PRESS

574

mondograniti

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.