Claudiu Zamfira şi Levent, îndrăgostiţi de aceeaşi fată în videoclipul „Unde Pleci”

honeywell

Share Button

Claudiu Zamfira şi Levent au colaborat la cel mai recent single al lor, „Unde Pleci”, pe care îl lansează împreună cu videoclipul. Unul e sexy, băiatul rău, altul romantic, băiatul bun, amândoi au voci frumoase şi sunt îndrăgostiţi de aceeaşi fată.

Claudiu Zamfira încearcă să o cucerască cu flori, ciocolată şi cine romantice, pe cand Levent mizează pe atingeri senzuale şi gesturi tandre. Cum se desfăşoară o poveste de dragoste din zilele noastre, vedeţi nu pe facebook, ci pe canalul Red Clover Media de YouTube, urmărind videoclipul „Unde Pleci”. Finalul este ales de public, fanii decid cu cine rămâne fata, cu Levent sau Claudiu.

Claudiu Zamfira a participat la „Vocea României” în sezonul 2, făcând parte din echipa lui Marius Moga.

Povestea piesei “Unde Pleci” e foarte simplă, eram împreună cu Levent la Red Clover Media şi am auzit această piesă la Tulea, producătorul ei. La momentul respectiv rezonam cu versurile piesei, vocile noastre, a mea şi a lui Levent, s-au potrivit foarte bine şi aşa ne-am decis să o lansăm ca single oficial. “, a spus Claudiu.

Rolul pe care îl joc in clip nu este doar un rol, aşa sunt eu în realitate, consider că romantismul nu este demodat şi aduce un plus în orice relaţie. Cred că mai sunt fete care ştiu să aprecieze o floare, o plimbare în parc, lucrurile simple făcute cu dragoste. Vă aştept pe fb.com/ ClaudiuZamfiraOfficial să-mi spuneţi dacă sunteţi de accord cu mine.”, a completat Claudiu.

Eu cred că fetele bune preferă băieţii răi, sper să nu mă înşel şi să decideţi ca fata din clip să rămână cu mine. Sper să vă placă atât piesa, cât şi clipul, pe fb.com/ LeventSaliOfficial îmi puteţi spune părerea voastră.”, a declarat Levent.

Levent s-a remarcat în cadrul grupului LaLa Band, a jucat în serialele „Pariu cu Viaţa”, „O nouă viaţă”, şi filmul „Selfie”, iar în vara acestui an a lansat single-ul “Copacabana”.

Single-ul „Unde Pleci” este produs de Tulea, iar linia melodica a fost compusă de Karo.Versurile acestei frumoase poveste de dragoste au fost compuse de Tulea împreună cu Levent şi Claudiu Zamfira.

Claudiu Zamfira sau Levent? Cine vrei să rămână cu fata? Intră aici şi alege finalul poveştii „Unde Pleci”!

Actualitatea videoclip Lugoj

AL PRESS

 

1075

mondograniti

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.