Ea este cea mai bogată româncă. Are 700 de milioane de euro si trăieşte pe o insulă

honeywell

Share Button

Veronica este fiică de general al armatei române și are patru copii cu care trăiește pe o insulă din Spania.

Dacă marea majoritate a românilor își numără banii de la o zi la alta și încearcă permanent să găsească permanent soluții pentru o viață mai bună, există și români care nu au problema zilei de mâine, ba chiar se poate spune că au mai mulți bani decât ar avea nevoie.

Este și cazul Veronicăi, considerată cea mai bogată româncă, conform revistei Forbes, care a estimat averea acesteia la aproximativ 700 de milioane de euro.

Veronica, pe numele ei complet Veronica Gușă Drăgan, este unica fiică a generalului Ștefan Gușă, unul din personajele cheie ale Revoluției române din anul 1989. Despre Gușă s-a spus că a stopat intrarea trupelor ruse în țară, în decembrie 1989, și apoi că ar fi fost iradiat și ucis de serviciile ruse de spionaj.

Veronica a terminat Facultatea de Drept și a intrat în câmpul muncii la vîrsta de 22 de ani. În același an, 1995, Veronica s-a căsătorit cu Iosif Constantin Drăgan, unul din cei mai cunoscuți și mai potenți oameni de afaceri din România din acea perioadă.

Milionarul român avea 78 de ani, în timp de Veronica avea doar 22. O diferență de 50 de ani între cei doi, diferență care nu a contat în alegerea făcută. De remarcat că cei doi s-au căsătorit la mai puțin de un an de la moartea generalului Gușă, tatăl Veronicăi.

Iosif Constantin Drăgan a decedat în anul 2008 și Veronica a devenit, la doar 35 de ani, cea mai bogată femeie din România. La vemea respectivă, revista Forbes estima că are de administrat o avere de aproximativ 1,5 miliarde de dolari.

Între timp, Veronica a mutat toate afacerile răposatului soț într-o nouă structură care se numește Veroniki Holding SpA. Pe lângă afacerile pe care le are prin intermediul Butan Gas (companie care desfășoară activități în România, Serbia, Italia, Albania și Bulgaria), Veronica a adus în grup și  firma Romconstruct Top, cu care dezvoltă parcuri eoliene.

La ora actuală, averea Veronicăi Gușă Drăgan este estimată la “doar”  700 de milioane de euro. Ea locuiește cu cei 4 copii ai săi într-un complex de lux din insula spaniolă Palma de Mallorca și cel mai probabil se bucură de viața oferită de uriașa moștenire pe care a primit-o.

Fiică de general al armatei române, căsătorită la 22 de ani cu cel mai bogat om din România, Veronica Gușă Drăgan are acum 43 de ani și este, încă din anul 2008, cea mai bogată româncă.

AL PRESS

522

mondograniti

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.