Florena, preferata juraţilor de la site-urile străine dedicate Eurovisionului

honeywell

Share Button

UPDATE: Chiar in ajunul competitiei Eurovision tanara artista de doar 16 ani, Florena, a urcat pe primul loc in topul site-ului wiwibloggs.com, platforma dedicata acestui concurs  si recunoscuta de catre institutii de presa majore precum CBS, CNN, CNBC, New Yorker etc.

Ca in orice an, site-urile de specialitate dau drumul unor numeroase poll-uri prin care cititorii isi pot alege piesa preferata din fiecare tara. Astfel, pentru Romania, Florena este pe primul loc in topul realizat chiar de juratii acestui site.

Dupa modelul catorva artisti autohtoni, care au avut succes international inca de la piesa de debut, se pare ca promitatoarea artista le calca pe urme cu piesa “Behind the Shadows”.

___________________

Are doar 16 ani, o calificare in semifinala Eurovision, o participare la „X Factor”, iar promitatoarea piesa de debut „Behind the Shadows” are de astazi si videoclip, in regia lui Bogdan Daragiu.

Florena este prezentata intr-un joc provocator de lumini si umbre, care completeaza perfect starea de spirit transmisa prin text.

Cum de 11 ani ia ore de canto, iar de un an si jumatate studiaza pianul, Florena poate fi, incepand cu 6 martie, reprezentanta Romaniei la Eurovision, cu piesa „Behind the Shadows”, rezultatul colaborarii dintre cei doi producatori de top din Romania, Gabriel Huiban si Laurentiu Duta, carora li s-a alaturat Adam Powers.

Pe langa faptul ca este foarte tanara si are o echipa de profesionisti in jurul ei, printre atuurile Florenei se numara si faptul ca este constienta ca pe langa talent este nevoie si de multa munca si perseverenta, dupa cum marturiseste:

“Dintotdeauna mi-am dorit sa devin cantareata. Am stiut asta de la cinci ani, cand am inceput sa iau lectii de canto. Ma bucur sa particip la Eurovision cu “Behind the Shadows”, care este o piesa puternica si rafinata, iar videoclipul transmite diferite emotii prin care trece o persoana atunci cand iubeste”.

florena 1a

florena 1a

AL PRESS

1224

mondograniti

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.