Iubire adevărată, un nou videoclip lansat de Otilia

honeywell

Share Button

Otilia îşi surprinde astăzi fanii cu lansarea unui single în limba română, „Iubire adevărată”. Dupa succesul internaţional înregistrat cu „Bilionera”, dar şi cu follow-up-ul „Aventura”, Otilia ne demonstrează încă o data că îi plac provocările şi abordează şi un sound diferit fată de cel care a conscrat-o.

„Iubire adevărată” transmite un mesaj despre acel sentiment de dragoste sincer, necondiţionat care se obţine anevoios, după îndelungi eforturi şi sacrificii.

„Piesa se adresează tuturor oamenilor care cred în iubirea adevarată. Pentru această iubire trebuie să lupţi, să faci sacrificii si sa te oferi întru totul. Să crezi în sansa ta şi să nu-ţi pierzi niciodată speranţa. Să zbori peste orice prăpastie cu aripile imaginare ale sufletului”, ne-a mărturisit Otilia.

Pentru Otilia, revenirea la cântul în limba română s-a produs natural: „Sunt în primul rând româncă. Îmi iubesc ţara şi limba. Iubesc publicul românesc şi simt că i-am rămas datoare. Prin această piesă, vreau să arăt că sentimentele se exprimă cel mai bine în limba în care te simţi cu adevărat acasă”, a declarat artista.

În acest moment, mai ales după lansarea single-ului „Iubire adevărată”, Otilia se va dedica muzicii în cea mai mare parte a timpului, chiar şi în timpul liber. Acum, în preajma sărbătorilor, agenda concertistică a artistei este mai încărcată ca niciodată.

„Mai mult decat oricând mă concentrez asupra carierei, fac ce mă împlineşte sufleteşte şi cu asta simt că sunt cea mai fericită şi norocoasă femeie din lume. În mare parte, concertele le susţin în toată Europa de Sud-Est, acolo unde „Bilionera” a fost numărul 1. În următoarea perioadă voi susţine numeroase concerte în tări precum Turcia, Grecia, Cipru, Bulgaria şi altele din Europa de Vest, precum Germania şi Austria, iar Crăciunul şi Revelionul le voi petrece alături de fanii mei.”

Otilia este a treia artistă din Romania, dupa INNA („Hot”) şi Alexandra Stan („Saxobeat”) care a făcut furori în plan internaţional încă de la debut. Super hitul „Bilionera” a înregistrat peste 200 de milioane de vizualizări şi a fost licenţiat în tări din America de Sud, Europa de sud-est, precum şi în Europa de Vest.

AL PRESS

Vezi şi: Otilia cucereşte Polonia, este locul 1 la radiourile naţionale

555

mondograniti

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.