Lidl România a fost premiat pentru Cea mai bună iniţiativă a unui angajator

Share Button

Programul Viitorul Şef de Magazin, creat şi implementat de Lidl, a obţinut recent distincţia pentru Cea mai bună iniţiativă a unui angajator.

Viitorul Şef de Magazin, programul pentru care retailerul a câştigat de curând premiul acordat de Business Review, a fost implementat începând cu primăvara anului trecut şi are la bază cinci categorii de competenţe definite pentru noul profil al Managerului de Magazin: profesionale, personale, de conducere,antreprenoriale şi sociale. În acest program dedicat îmbunătăţirii calităţilor fiecăruia dintre cei peste 190de şefi de magazin din ţară, precum şi în formarea viitorilor şefi, Lidl a investit cinci milioane de euro.

Iniţiativele Lidl legate de angajaţi şi viitori angajaţi continuă. În această primăvară, retailerul va mai fi prezent cu oferte de joburi la “Târgul de Cariere” din Sibiu, Cluj şi Târgu Mureş, la “Angajatori de Top” din Bucureşti, dar şi la ASE Job Fest.

Totodată, reprezentanţii companiei îi vor ajuta pe tineri să se familiarizeze cu Campionatul de Management, un program special de management trainee de 12 luni care le asigură participanţilor o dezvoltare accelerată şi complexă a carierei, încurajându-i şi sprijinindu-i să facă performanţă.

„Perfecţionarea continuă este numitorul comun al programelor derulate de noi: vrem să ne asigurăm că angajaţii noştri beneficiază de aceasta şi că viitorii noştri angajaţi sunt motivaţi de ea. Participarea noastră la numeroase târguri şi evenimente de profil, precum şi parteneriatele cu universităţile, ne permit să ajungem la tineri ambiţioşi, dedicaţi, care doresc să-şi valorifice potenţialul, tineri alături de care să putem atinge succesul în continuare“,afirmă Ileana Ștefan, Director de Resurse Umane Lidl.

Despre Lidl

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în peste 26 de ţări europene şi având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a aproximativ 10.000 de magazine. Având mai mult de 170.000 de angajaţi, Lidl se numără printre primii 10 comercianţi de produse alimentare la nivel mondial.

Magazin Lidl 1a

AL PRESS

122

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.