Lugojul a găzduit etapa naţională a concursurilor pentru Situaţii de Urgenţă

honeywell

Share Button

Județul Timiș a găzduit în premieră, în perioada 2-4 septembrie 2015, etapa națională a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă.

Competiția, care a reunit cele mai bune loturi reprezentative ale inspectoratelor județene pentru situații de urgență din 12 județe, finaliste ale etapelor zonale, a debutat miercuri dimineața, pe stadionul Dan Păltinișanu, din Timișoara, unde a avut loc deschiderea festivă, după care concurenții s-au deplasat la Lugoj, unde, la sediul Detașamentului de Pompieri din municipiu, s-a desfășurat prima probă a concursului – „scara de fereastră”.

La competiție au participat loturi ale inspectoratelor județene pentru situații de urgență din Bihor, Argeş, Bucureşti – Ilfov, Suceava, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Sibiu, Tulcea, Călăraşi, Bacău şi Timiş.

Echipa judeţului Timiş a fost formată integral din pompieri ai detaşamentului lugojean. La evenimentul desfășurat în premieră la Lugoj a fost prezentă şi o echipă de pompieri din Ungaria.

Competiția a continuat joi, 3 septembrie, pe stadionul Dan Păltinișanu din Timișoara, cu desfășurarea probelor „pista cu obstacole pe 100 m” și „ștafeta 4 x 100 m”, iar vineri, 4 septembrie 2015, tot pe stadionul Dan Păltinișanu din Timișoara, s-a desfășurat ultima probă a concursului – „realizarea dispozitivului la motopompă”, după care a avut loc festivitatea de premiere.

Anda LAUDACESCU

222

mondograniti

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.