Marele premiu al Festivalului în aer liber „Rock pe 2 Roţi” 2015: o motocicletă Yamaha XS400

honeywell

Share Button

Clubul de motocicliști Road Patrol MC Lugoj, cu sprijinul Primăriei Municipiului Lugoj, organizează, în perioada 3-5 iulie 2015, a patra ediţie a festivalului în aer liber „Rock pe 2 Roţi”, cu participarea mai multor formații de renume din țară, dar și din străinătate.

După succesul edițiilor precedente, Road Patrol MC Lugoj invită din nou toți iubitorii de muzică bună la o nouă ediție ’’Rock pe 2 Roți’’, în baza sportivă a fostului Liceu Agricol de pe Calea Timișoarei – km 3.

Participanții sunt asteptați încă de vineri și, indiferent că sosesc pe motociclete, biciclete, scutere sau pe jos, îi așteaptă un program atractiv cu multe surprize, locuri de campare decente și, bineînțeles, multă bere rece.

Trupele participante din acest an sunt: Sonatic (Timișoara), Atlantis(Lugoj), Hybrid Symphony (Sighetul Marmației), Dots (Satu Mare), New Proscenium (Tîrgu Mureș), Invictus (București), Rockabil (Timișoara), Tiarra (București) și Rammsturm (tribut Rammstein – Ungaria).

Yamaha XS400  1aSâmbătă, 4 iulie 2015, în jurul orei 11, va avea loc parada vehiculelor pe 2 roți împreună cu Lugojul Pedalează. Convoiul de motocicliști va pleca de la locul festivalului în frunte cu primarul Francisc Boldea, iar de la Universitate li se vor alătura și bicicliștii pe următorul traseu: Primărie, Podul de Fier, Catedrală, Mol, Catedrală, str. Bucegi, Podul de Beton, Universitate.

După paradă, participanții sunt invitați la o tură de relaxare pe 2 roți în împrejurimile Lugojului, iar după-masă la concursuri tematice cu premii consistente.

Atmosfera va deveni explozivă şi la propriu şi la figurat prin cei de la Pyraessence Fireshow, care între concerte îi vor încânta pe cei prezenţi cu un spectacol pirotehnic.

Printre concursuri, surprize şi bere rece, membrii Clubului Archery din Lugoj, vor face spectacol prin demonstraţii de tir cu arcul.

Ziua se va încheia cu concerte și cu extragerea câștigătorului marelui premiu – o motocicletă Yamaha XS400 oferită la tombolă de către organizatori.

Clubul Road Patrol MC este o asociaţie fără scop lucrativ, cu personalitate juridică, apolitică, înfiinţată oficial în anul 2001, cu filiale în Timișoara, Lugoj și Hunedoara, și organizează de 13 ani întruniri motociclistice cu participarea unor formaţii rock autohtone, care s-au dovedit de succes şi care atrag anual mii de participanţi.

Mai multe informații la tel :0724 594 014

Nicolae SILADE

afis_rpdr_2015 1a

398

mondograniti

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.