(Non)sensul giratoriu de pe strada Buziașului a mai făcut o victimă

honeywell

Share Button

Vineri, 31 iulie 2015, în jurul orei 15, conducătorul unui autoturism Mercedes nu a observat (non)sensul giratoriu de pe strada Buziașului şi a provocat un accident care putea avea urmări deosebit de grave din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum.

Bărbatul a declarat poliţiştilor că nu a observat la timp scuarul și, după ce s-a izbit de bordură, a pierdut controlul mașinii, oprindu-se într-un copac ornamental, pe care l-a pus la pământ.

Din fericire, accidentul fiind soldat doar cu pagube materiale, conducătorul auto nu a fost rănit, intervenția medicilor nefiind necesară. Pentru neadaptarea vitezei la condițiile de trafic, bărbatul a fost însă sancționat contravențional cu 630 de lei.

Este al doilea accident în această intersecţie, în decurs de doar patru zile, după ce luni, 27 iulie 2015, un şofer cu o alcoolemie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat a intrat în viteză cu BMW-ul în sensul giratoriu, a sărit peste scuar, maşina fiind proiectată într-un stâlp de iluminat stradal, pe care l-a rupt. (A. P.)

186

mondograniti

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.