O elevă de 16 ani a fost salvată de la moarte de către un pescar

honeywell

Share Button

Miercuri, 9 martie 2016, în jurul orei 20, o tânără în vârstă de 16 ani a fost salvată de la moarte de către un pescar lugojean, după ce a căzut de pe un pod în apele râului Timiș.

Fata era însoțită de doi tineri în momentul în care a căzut de pe podul de cale ferată din zona Cotu Mic. Tinerii au povestit că au ieșit la o plimbare, pentru a se relaxa, iar fata a încercat să sară pe piciorul din beton al podului, dar s-a dezechilibrat și a căzut, de la o înălțime de câțiva metri, în apa râului.

Din fericire, adolescenta a fost observată de un pescar, care a reușit să o aducă la mal până la sosirea echipelor de intervenție.  La faţa locului s-au deplasat de urgenţă echipaje de la ambulanţă, poliţie şi pompieri.

La sosirea medicilor, victima era conștientă, dar în stare de șoc. După ce i-a fost acordat primul ajutor, tânăra a fost transportată de pompieri până la pasarela de pe insulă, de unde a preluat-o echipajul de la ambulanţă.

Polițiștii i-au audiat pe cei doi tineri care o însoţeau pe fată şi au demarat o anchetă pentru a elucida împrejurările în care s-a produs incidentul. Tânăra este din Timişoara, dar locuieşte la Lugoj, fiind elevă la Colegiul Naţional „Iulia Hasdeu”. (A. P.)


(foto: lugojonline.ro)

171

mondograniti

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.