Otilia cucereşte Polonia, este locul 1 la radiourile naţionale

honeywell

Share Button

După ce a cucerit toată Europa de Sud-Est, o parte din Europa de Vest, Otilia se întoarce acasă în România cu un nou rezultat pe masură şi anume locul 1 în Polonia. Cel de-al doilea single al artistei intitulat “Aventura” este difuzat pe cele mai cunoscute radiouri naţionale din Polonia, Eska Fm respectiv RMF MAXXX. Reacţii extrem de pozitive vin şi din America de Sud, acolo unde piesele “Bilionera” şi “Aventura” au fost licenţiate recent de către Warner Music, aceştia anunţându-se foarte încrezători în proiect.

În materie de surprize pentru fani, Otilia anunţă lansarea a încă două piese până la sfarşitul anului. Una dintre ele este în limba română şi va fi lansată cu videoclip în această săptămână, iar cea de-a doua este o colaborare inedită cu Andrea din Bulgaria, Shaggy şi Costi, colaborare ce se doreşte a fi încă un succes internaţional demn de topul Billboard american, asemănator cu cel al hitului mondial “Habibi (I need your love)”, produs tot de Costi.

Otilia este a treia cântăreaţă din România cu un debut internaţional spectaculos

După Inna – “Hot” și Alexandra Stan cu “Saxobeat”, Otilia este a treia cantăreață româncă cu un debut internațional spectaculos întâmplat în ultimii 5 ani.

Succesul OTILIEI se cuantifică și în cele aproape 200 milioane de vizualizari ale piesei „Bilionera” pe canalele youtube, în licențierea piesei în America de Sud, toată Europa de Sud-Est si o parte din Europa de Vest.

Poziționarea pe primele locuri în topurile radiourilor din Turcia, Grecia, Cipru , Bulgaria etc. este sustinută de faptul că pentru această perioadă în agenda OTILIEI  nu mai există disponibilitate pentru evenimente.

actualitatea otilia lugojDupă ce a dezlăntuit pasiunea fanilor și a cucerit topurile internaționale cu „BILIONERA”, după ce a reușit să își impresioneze fanii de peste hotare în spectacolele pe care le-a susținut în afara granițelor țării, OTILIA  dovedește că a câștigat și aprecierea fanilor de pe Facebook.

Mai exact, OTILIA  a postat zilele trecute o fotografie  care a reușit să strângă peste 70.000 like-uri pe baza naturaleții și frumuseții  sale, aceasta a devenit virală și a fost vizualizată de peste 1,3 milioane de utilizatori ai platformei de socializare.

Cel de-al doilea single lansat “Aventura” se bucură la scurt timp după lansare de popularitate și locuri fruntașe la radiouri din Polonia, Bulgaria, Turcia, Bulgaria și multe altele.

AL PRESS

562

mondograniti

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.