Patru mărţişoare muzicale oferite lugojenilor, în luna… Mărţişor

honeywell

Share Button

Aşa cum este tradiţia (şi) la noi, la români, cu prilejul sosirii primăverii, se oferă mărţişoare femeilor. De data aceasta s-a făcut o excepţie de la regulă şi – prin generozitatea melomanului Augustin Bercean şi a colaboratorilor săi fideli – au primit toţi lugojenii amatori de muzică de calitate.

Primul mărţişor muzical este oferit de către extraordinarul american Dean Bowman,  într-un concert extraordinar, intitulat Din dragoste pentru femei, dar suntem convinşi că nu numai din acest considerent, ci şi din dragoste pentru publicul meloman lugojean, în faţa căruia  evoluează  pentru a treia oară, în decurs de numai câteva luni: prima dată, în cadrul celei de a IV-a ediții a Galei Internaționale de Blues-Jazz (20 aprilie 2017), a doua oară, într-un concert extraordinar de muzică gospel, intitulat Crăciun de poveste, şi acum, “Din dragoste pentru femei”, un concert extraordinar „marca” Dean Bowman & Bane Gluvacov Tubacin Band, eveniment care va avea loc sâmbătă, 3 martie, de la ora 19:00, la Teatrul Municipal “Traian Grozăvescu” din Lugoj.

Următoarele trei mărţişoare sunt:

Vinovatul, cu mare vină de data aceasta, este lugojeanul Augustin Bercean, care la sfârşitul anului trecut a primit premiul „Managerul anului” în cadrul Galei Premiilor Fundaţiei Jazz Banat, în cadrul unei ceremonii desfăşurate în Sala Multifuncţională a Consiliului Judeţean Timiş. Oare întâmplător a primit acest prestigios premiu, sau ca dovadă certă a „vinovăţiei” lui?

Mircea ANGHEL

P.S.
Despre celelalte trei mărţişoare vom vorbi la timpul potrivit.
Acelaşi

1338

mondograniti

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.