Rihanna vine în România. Vezi unde şi când, şi cine o însoţeşte!

honeywell

Share Button
O veste aşteptată de iubitorii muzicii din România a venit, în sfârşit, după ani de aşteptare. Rihanna va concerta la Bucureşti. Anunţul a fost făcut în urmă cu puţin timp, chiar de artistă,  în cadrul unei conferinţe de presă.

 

Şi iată că, în sfârşit, după ani de aşteptare a fanilor săi din România, Rihanna vine la Bucureşti, în 14 august 2016. Artista din Barbados, în vârstă de 28 de ani, urmează să susţină un concert în Capitală.

Biletele au fost puse deja în vânzare, iar preţul începe de la 150 de lei şi poate ajunge până la 600 de lei. Marcel Avram a făcut un anunţ important în cadrul conferinţei de presă. Pentru a nu se mai crea neplăceri ca la alte concerte, se vor oferi gratuit sticle de apă pentru toţi cei prezenţi.

Alţi trei artiști, pentru prima oară în România

Alături de Rihanna, vor mai veni în România dj-ul american Steve Aoki  (15 august) și solista australiancă Sia (17 august), concertele lor fiind organizate de D&D East Entertainment, în Piața Constituției.

Având în vedere popularitatea artiștilor, organizatorii spectacolelor ce vor zgudui Casa Poporului anul acesta, cât și firma ce se va ocupa cu distribuirea biletelor se așteaptă la vânzări record în timp scurt.

Și, pentru că evenimentele se desfășoară în același loc, în intervalul 14-17 august 2016, organizatorii pun la dispoziție și abonamente la toate cele trei evenimente, cu prețuri cuprinse între 270 și 712 lei.

Bon Jovi, în plan pentru anul viitor

Rihanna, artistă ce a vândut circa 150 milioane de discuri și a primit opt premii Grammy, ajunge în Europa pentru a-și promova noul album – ”Anti”.

”Sunt trei artiști care vin pentru prima data în țara noastră și, mai mult ca sigur, biletele se vor vinde repede. Bon Jovi? Despre un nou megaconcert cu artistul vorbim anul viitor”, a precizat Marcel Avram, personalitate marcantă a din lumea showbiz-ului mondial.

rihanna 1a

rihanna 3a

rihanna 1b

AL PRESS

851

mondograniti

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.