Şcoala Gimnazială Nr. 2 din Lugoj, câştigătoare în cadrul Programului „Olimpiadele Kaufland“

honeywell

Share Button

La Şcoala Gimnazială Nr. 2 Lugoj, anul şcolar 2015-2016 a debutat în forţă pe toate domeniile de activitate. În cadrul activităţilor extraşcolare, amintim competiţia organizată de Kaufland („Olimpiadele Kaufland“). Această competiţie vine în sprijinul şcolii, prin premiile oferite de către Kaufland, stimulând desfăşurarea unui număr cât mai mare de activităţi educaţionale

Olimpiadele Kaufland este un proiect de responsabilitate socială, sponsorizat de către compania Kaufland şi organizat în parteneriat cu Ministerul Educaţiei şi Cercetării şi Şcoala de Valori Bucureşti. Proiectul se derulează în perioada 15 septembrie 2015 – 29 februarie 2016.

În urma activităţilor desfăşurate, Şcoala Gimnazială Nr. 2 a acumulat, până în prezent, 6060 de puncte, clasându-se pe locul 64 dintr-un număr de 1355 de unităţi de învăţământ înscrise în program, urmând a fi recompensată cu un premiu financiar în valoare de 2000 de euro.

Şcoala Gimnazială Nr. 2 din Lugoj este una dintre unităţile de învăţământ câştigătoare, ai cărei dascăli şi elevi au format o adevărată echipă şi au desfăşurat împreună un număr însemnat de activităţi educaţionale extracurriculare, cu un real impact asupra întregului proces instructiv-educativ. Cadrele didactice au organizat şi implementat activităţi din diverse domenii: mediu, educaţie, creativitate, ştiinţă şi cultură.

Implementarea Programului „Olimpiadele Kaufland“ a reuşit să răspundă intereselor şi preocupărilor diverse ale copiilor şi să pună în evidenţă talentele şi capacităţile acestora în diferite domenii, prin implicarea elevilor şi a cadrelor didactice în activităţile extracurriculare desfăşurate.

http://www.olimpiadelek.ro/participanti/proiecte-scoala/15844-coala-gimnaziala-nr-2

prof. Ana-Maria DAN

298

mondograniti

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.