Şcoala Gimnazială Nr. 2 Lugoj a fost premiată de reprezentanţii Programului ,,Olimpiadele Kaufland”

Share Button

Şcoala Gimnazială Nr. 2 din Lugoj şi Grădiniţa Nr. 32 din Timişoara au câştigat câte 20.000 de euro în urma participării la concursul interdisciplinar de activităţi extraşcolare, ,,Olimpiadele Kaufland”, implementat de Şcoala de Valori şi Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice şi sponsorizat de Kaufland România.

Premierea oficială a avut loc joi, 12 mai 2016,  la Colegiul Tehnic Azur din Timişoara, unde au luat parte reprezentanţi ai instituţiilor coordonatoare şi ai şcolilor câştigătoare.

În cadrul festivităţii, cele două şcoli premiate au prezentat cîte un mic spectacol susţinut de o parte a elevilor înzestraţi cu talent.

Şcoala Gimnazială Nr. 2 a fost reprezentată pe scenă de interpreţii de muzică populară, Cadar Minodora, Drăgoi Adorian, Sîrbu Alexia, de o parte a trupei de teatru a şcolii, care a susţinut o scurtă dramatizare, dar şi de pasionaţi ai dansului modern.

Prezent la festivitate, inspectorul şcolar general adjunct al judeţului Timiş, domnul Ioan Aurelian Sima, a felicitat cadrele didactice şi elevii implicaţi în proiect. De asemenea, domnul inspector susţine iniţiativele şcolilor de a participa în cadrul diverselor proiecte şi programe ce implică activităţi extracurriculare.

Potrivit d-lui Mihai Surdu, reprezentantul Şcolii de Valori Bucureşti, 20 şcoli şi grădiniţe din judeţul Timiş au fost antrenate în cadrul Programului ,,Olimpiadele Kaufland”. Campania ,,OlimpiadeleK”  a implicat o valoare totală de 2.290.000 de euro.

În perioada 15 septembrie 2015 – 29 februarie 2016 peste 1.190 de instituţii de învăţământ din România s-au implicat în proiect. Potrivit site-ului evenimentului, numărul orelor petrecute de elevii angajaţi în activităţi extraşcolare însumează mai bine de 57.474 de ore. În urma campaniei derulate la nivel naţional, au fost desemnate câştigătoare 103 unităţi de învăţământ.

În cadrul celor două etape ale concursului, Scoala Gimnazială Nr. 2 a câştigat 22 000 de euro.

Prof. Ana-Maria DAN

1060

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.