Se caută voluntari pentru copiii din centrele de plasament

Share Button
Echipa Ajungem MARI caută voluntari pentru copiii din centrele de plasament din Lugoj, care sunt dispuşi să le ofere acestora, săptămânal, câte două ore de educaţie prin joc, predându-le ceea ce îi pasionează, de la engleză şi matematică, la dans şi astronomie.

Voluntarii se pot înscrie până în 20 martie 2016, completând un formular online la adresa: http://goo.gl/forms/2hWeZNUg11, apoi îşi validează înscrierea cu un CV trimis prin e-mail la [email protected].

Voluntarii nu au nevoie de experinţă de predare sau voluntariat, însă trebuie să aibă 15 ani şi să îşi dorească cu adevărat să ajute!voluntari lugoj

________________________

Programul educational Ajungem MARI s-a nascut dintr-o foarte mare dorinta de a-i ajuta pe copiii din centrele de plasament sa devina oameni mari, responsabili, independenti si siguri pe picioarele lor.

Prin proiectele demarate, echipa îşi propune ca acesti copii din centre sociale sau din medii defavorizate sa prinda incredere in fortele lor, sa isi deschida perspectivele si sa poata visa la un viitor luminos.

Prin programe educationale de lunga durata si adaptate nevoilor lor, ei pot depasi trauma institutionalizarii sau a vietii in familii dezorganizate in care au loc frecvent abuzuri si nedreptati.

Acesti copii au nevoie doar de un imbold ca sa-si descopere pasiunile, sa-si dezvolte abilitatile si sa-si stabileasca un tel.

Iar voluntarii le pot oferi sustinerea si incurajarea de care au cea mai mare nevoie!

Mai multe detalii despre proiect și înscriere pe: http://www.ajungemmari.ro/implica-te/devino-voluntar/.

Exemple și impresiile voluntarilor – http://on.fb.me/1sZiI70.

AL PRESS

472

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.