[Video] Arme secrete dezvoltate de inginerii lui Hitler în timpul războiului

honeywell

Share Button

Inginerii Fhurerului au dezvoltat o tehnologie,
unică în lume, capabilă să distrugă orice inamic

O descoperire monumentală a fost făcută zilele acestea de jurnaliștii de la Tabloidul Bussines Insider, care au dat publicitătii realizările de excepție ale inginerilor Fhurerului, brevetate în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.

actualitatea arme secrete lugoj 004Hitler invada acum 75 de ani Polonia și puțină lume știa că laboratoarele geniale ale inginerilor naziști elaboraseră o tehnologie sofisticată, care nu avea rival la acea vreme, revoluționând întreaga mașinărie de război germană.

Potrivit publicației WeaponsXXII, Adolf Hitler a brevetat o serie de arme incredibile, create exclusiv în campania derulată de germani în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.

actualitatea arme secrete lugoj 006BOMBARDIERUL ZBURĂTOR

Bombardierul zburător a mai fost cunoscut și sub denumirea de arma secretă a lui Adolf Hitler sau Bombardierul HO 229, deoarece avea o capacitate extraordinară de a transporta armament militar. Bombardierul putea transporta până la 900 de kilograme de armament la o altitudine de peste 15.000 de metri. Bombardierul Zburător a fost dotat cu motoare turbopropulsoare și dotat cu tunuri și rachete R4M. Acest bombardier a fost primul avion invizibil din lume, iar primul său zbor a fost consemnat în anul 1944. Pentru fabricarea acestei temute arme, germanii ar fi alocat peste jumătate de milion de mărci germane.

actualitatea arme secrete lugoj 007BOMBA CU GHIDAJ FRITZ X

Aceasta bombă a mai fost supranumită bunicul bombelor inteligente și dispunea de un dispozitiv de 1.500 de kg dotate cu receptor radio și sistem sofisticat de ghidare. Cu ajutorul acestei invenții, naziștii au reușit să scufunde în premieră mondială un vas de război italian în septembrie 1943.

actualitatea arme secrete lugoj 001MINE PE ȘENILE CONTROLATE PRIN TELECOMANDĂ

Aceste minitancuri au mai fost cunoscute de americani și sub denumirea de Doodleburg. Minitancurile erau dirijate de la distanță cu ajutorul unui joystick silențios și dispuneau de două motoare electrice, care ulterior au fost înlocuite cu motoare pe gaz metan. Aceste minitancuri au fost concepute pentru a transporta între 60-100 kilograme de explozibil, mai ales pentru zonele suspectate că ar fi fost minate. Germanii au construit peste 7.000 de minitancuri, fiind deschizătorii armelor controlate de la distanță prin dispozitive radio.

actualitatea arme secrete lugoj 002UN AVION CU MOTOR DE RACHETĂ

O altă descoperire revoluționară a fost avionul cu motor de rachetă intitulat Messerschmitt Me 163 komet. Desi era fără rival, acest avion care atinsese viteza de 1.123 km pe oră, s-a dovedit ineficient nereușind să doboare decât 9 avioane ale aliaților.

actualitatea arme secrete lugoj

(sursa: businessinsider.com)

AL PRESS

689

mondograniti

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.