[Video] Cum funcţionează prima pârtie de schi amenajată într-un mall

honeywell

Share Button

Shopping City Timişoara, mallul din vestul ţării, dezvoltat de fondul de investiţii NEPI, are cel mai mare cinematograf multiplex Cinema City din afara Bucureştiului, cu 13 săli dotate cu tehnologii 3D, o sală de fitness cu piscină semi-olimpică, o zonă de bowling, biliard, cazino, food-court, un spaţiu de joacă pentru copii şi, în curând,  prima pârtie amenajată în interiorul unui mall din România şi din întreaga regiune a Europei de Vest.

SmartSki Slope este prima pârtie amenajată în interiorul unui mall din România şi din întreaga regiune a Europei de Vest, care va oferi amatorilor experienţa inedită de a practica schiul într-un oraş de câmpie!

Atât copiii, cât şi adulţii vor putea folosi pârtia indoor din Shopping City Timişoara pentru a învăţa să schieze alături de instructori certificaţi, pentru a se pregăti din punct de vedere fizic şi tehnic înainte de plecarea la munte, pe o pârtie reală, şi a-şi îmbunătăţi constant tehnica de schiere.

SmartSki Slope este cea mai bună opţiune pentru cei care îşi doresc să înveţe să schieze, deoarece în procesul educativ nu intervin impedimente precum viscolul, ceaţa sau frigul. Mai mult chiar, temperatura constantă permite iubitorilor de schi să-şi practice sportul preferat în cele mai comode haine.

Indiferent de vremea de afară şi fie că vrei să înveţi să schiezi, să-ţi îmbunătăţeşti tehnica de schi sau pur şi simplu să faci mişcare, SmartSki Slope îţi va oferi experienţe inedite şi va face schiul mai accesibil şi mai distractiv decât l-ai experimentat până acum.

AL PRESS

 

579

mondograniti

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.