Ziua Teatrului, sărbătorită de elevii Şcolii Gimnaziale „Anişoara Odeanu”

Share Button

Joi, 24 martie 2016, Şcoala Gimnazială „Anişoara Odeanu” a sărbătorit Ziua Mondială a Teatrului prin a VII-a ediţie a Festivalului de Teatru pentru Copii. Festivalul a avut loc  pe scena Teatrului Municipal „Traian Grozavescu”.

Și-au dat concursul elevii clasei a V-a C cu musical-ul Cats, pregătiţi de profesoarele Cristina Reiner şi Corina Grădinariu, elevii clasei a V-a A cu sceneta  D-l Goe, şi elevii clasei a VII-a C cu sceneta  Five o`clock, pregătiţi de prof. Denisia Dimulescu. Elevii clasei a VI-a C , instruiţi de prof. Corina Dulcu, au prezentat un Spectacol de marionete, iar eleva din clasa a VIII-a A, Alexandra Jivan, un monolog.

Spectatorii  s-au aflat în faţa unor poveşti senzaţionale, interpretate cu talent de aceşti mici actori, care au meritat pe deplin aplauzele pentru munca depusă. Pe scenă au mai apărut şi pinguinii din clasa I C, sub coordonarea prof. Corina Dulcu, şi greieraşii şi furnicile din clasa pregătitoare A, pregătiţi de prof. Mariana Fratuţescu.

Băieţii din clasa pregătitoare A au încins o horă. În afara concursului a mai  avut loc un spectacol de pantomimă. Tot în afara concursului au fost invitaţi şi talentaţii elevi de la Şcoala „Alexandru Roşca”, cu sceneta „Chiulangiul”.

„Mulţumim tuturor elevilor şi cadrelor didactice pentru minunatul spectacol oferit”, ne-a declarat în finalul manifestării prof. Dana Tipei, directoarea Şcolii Gimnaziale „Anişoara Odeanu” Lugoj.

Denisa GREGA

(foto: Gabi Tioc)

798

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.